Fira Nationalälvdagen den 19 augusti kl 18.00 på Tärendöholmen!

 

Här kan du läsa om den kommande spännande tipspromenaden med en liten tvist som vi planerar att hålla under Nationalälvdagen på Tärendöholmen. Så kom och delta i ett evenemang fyllt med kunskap, natur och gemenskap!
Datum: 19 augusti
Plats: Tärendöholmen/plats för samling sker utanför grindarna
Vi är glada att bjuda in dig till denna unika tipspromenad där vi tillsammans ska utforska och lära oss mer om vår vackra älv samt ha en tvist. Älven har en stor betydelse för vår natur och kultur, och under promenaden kommer vi att dela med oss av intressanta fakta och historier om dess betydelse och påverkan på vårt samhälle.
Efter tipspromenaden kommer vi att samlas vid elden för trevlig gemenskap. Vi bjuder på god mat och dryck, inklusive korv, kaffe och fika, för att stärka oss och fortsätta våra samtal om älvens betydelse och vackra natur.
Vi ser fram emot en fantastisk dag tillsammans med dig och alla andra deltagare! Så ta med familj och vänner och låt oss tillsammans göra denna tipspromenad till en minnesvärd upplevelse.
Tveka inte att ta med kameran, vi vill gärna dokumentera denna dag för framtiden. Foton från evenemanget kommer att tas av Ann-Sofie Henriksson.
Varmt välkomna!
Styrelsen 🌳🌊🌞

Foton: Mats Bodmark

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.